Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2007


Vinterhopplöshet




Likt
ett förvirrat

höstlöv

bortkommet
om vintern

sakta
singlande



mot marken



dalar




mitt sista
hopp




om dig




Fri vers av sommarmoln
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-26 11:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt, men mycket bra beskriven känsla...
2015-01-28

  Chawa VIP
Känner stor hopplöshet, svårmod...
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln