Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal skåpmat


Nordligt gästabud


Pyr min panna
nordens källa
kokt i vanna
fisk att fjälla!
Vred och vriden
käften grymtar
svedd och sviden
nosen skymtar
Frätt till fest
glimmar mest

Pråla, pinnen
dryp och svettas!
Sköna skinnen
härligt hettas
doftar dunder
bränner händer
Bit mig, under
dina tänder
lek mig upp
tidig tupp!

Salta wurstar
Jämmerjorden
– tungan törstar
så i norden!
Hjälp mig, kanna
att den släcka
pyr min panna
varje vecka!
Slaktad sill
sväljas vill

Droppa, druvor
– jösses, jäs då! –
dryck för duvor
hutt för präst ’å
Smaka musten
då, väninna
främjar lusten
för dig, kvinna
Skränigt skratt
Se, god natt.



15/9 1987




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-26 12:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt!
2015-01-27

  Bibbi VIP
Jättebra.
2015-01-27

  louisegirl
Så bra och härligt skrivet!
Gillar mycket!
2015-01-26

  Nanna X
fan vad bra. känner mig klart besläktad med ditt sätt att skriva.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP