Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm

i natt drömde jag om en hiss
till himlen som var sönder
hissen eller himlen,
minns inte längre
det var ändå bara en dröm

jag önskar att du i drömmen var sann
att jag var på väg till dig
till rummen som du bebor
och går i, och ler
som luktar ditt hår
speglas i dina ögon
och längtas in

älskade, sedan sist
handlar mitt liv om att komma över dig
raraste, jag önskar att drömmen
var sann
att du och jag finns fortfarande i samma värld
och inte delas av epoker, lögner och svek

älskade, jag önskar jag kunde ta din smärta
och se till att all din längtan förverkligas
och alla dina drömmar strömmar in
och blir till ett sagolikt liv
så att ditt hjärta kan fyllas av frid
min längtan




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP