Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27 januari

Tiden står still
men vi rör oss mot döden

människoödet

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-27 09:51



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Får mig att tänka på en dikt av Alf Henriksson där en strof lyder: Tiden, den står stilla/det är vi som går
2015-01-30

  Gunnel Eriksson VIP
Hela livet fångat i en haiku.
2015-01-29

  ULJO
Ja och vi tar inte vara på stilleståndet
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER