Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slott du förtjänar

 

Kyrkan bortom de snöklädda bergen

sprider ljus över mörknad besittning

skaren bär spår av tidig manöver

jag kramar dig hårt du vemodets spira.

 

Blås bort tankar som inte vet vad de vill

samla de morgonstunder som värmer i hjärtat

ta mig framåt tills jag finns i din dag

först då kan jag bygga det slott du förtjänar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 690 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-27 18:51



Bookmark and Share


  bumerang
"Blås bort tankar som inte vet vad de vill" - tyckte om formuleringen. I en även annars fin poesitext
2015-01-29

  mare VIP
Fint diktat
2015-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert..."samla de morgonstunder som värmer i hjärtat"...det var ord som fastnade...
2015-01-28

  Pirjo VIP
ja..här blir man stumm...
2015-01-27

    ej medlem längre
Jättefin Peter..
2015-01-27

  Teresia Ridell
Så vacker bild du målar, av vemod, kärlek och hopp.
Gillar mycket !
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP