Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra




Kanske gror jag inombords mig själv
Slår ut i dina ögon
Och plockas av den andra




Fri vers av Tess74
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-27 19:33



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tänkvärt och bra
2015-01-29

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74