Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet, det handlar om livet






Jag kväver dig med påsen över huvudet
Känner hur du rycker under mina fingrar

Jag viskar till dig
I ditt öra
Shh
Shh


Det är nu det vackra kommer

Och jag känner hur du slappnar av i mina händer
Låter mig komma långsamt inpå dina ögonlock
När du suddas ut och dör

Mamma förlåt jag har syndat
Kom och ge mig smörjelsen så jag kan sova i natt

Du vet det handlar om kyssar och det handlar om livet
Där vi står med ärr längs motorvägen och ser bilarna köra förbi oss




Fri vers av Tess74
Läst 335 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-27 19:54



Bookmark and Share


    Melona
Du skriver med en känslig glöd som bränner och jag älskar hur det känns!
2015-01-29

    ej medlem längre
Starka ord.. Bra skrivet!
2015-01-28

  Lars Hedlin
Starkt som tusan! Kram
2015-01-28

  Kaptenlöjtnant
M ord och inga visor
2015-01-28

    ej medlem längre
Hårresande bra skrivet ....
2015-01-28

  Peter Olausson VIP
"Det är nu det vackra kommer". Och det gör det, i ditt land av död och det rödas närhet, i ditt språk där ärr och synd och åtrå och längtan lever sitt liv så att också den som läser träder in, för att hen inte kan annat. Det här är en dikt att fundera över och som kan leva länge genom oss som läser den och minns. Tack!
2015-01-28

  Johan-70
Här snackar vi..... Yes
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74