Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagar och skratt, lördagar och gråt

discokulor och konfetti, poker face och mina klackar kommer gå av
bartendern knackar mig på axeln, ställer fram en shot
fyrar av ett leende innan det bränner i halsen
kamerablixtrar och vi borde ta en fika snart

somnar alltid på bussar men somnar aldrig i sängar,
i alla fall inte utan piller och inte utan sällskap
tankarna är aldrig lika mörka som när man är ensam
saknar att ha dig i mig

tar sällskap hem med någon jag dansat med
han beskriver mig som en storm
jag virvlar runt med kaos och har huvudet bland molnen
sparkar på snö och önskar att jag var någon annanstans

hittar gamla t-shirts i garderoben som inte är mina
klipper sönder dem till Miley Cyrus på hög volym
and when you talk about your dreams, I'm never included
yeah, I'm real emotional, blame it on your mental jokes

sminkar mig glad, tar bussen till psykologen
hon säger att jag är bra på att stänga av
men hon har aldrig känt min puls
jag är inte bra på att stänga av, jag har bara lärt mig att bita ihop

krossar tankar krossar revben krossar glas
gråter i någons famn och slänger cykeln i marken
det finns dans kvar i fötterna
men hela livet har stängt dörren, tappat bort nyckeln

skriker över Kalmars gator, snubblar på kullerstenar
försöker hålla din hand men du är bara arg
ändå kallar du mig älskling och hela min kropp skakar
skjut mig nu för hjärtat orkar inte mer


det var ju inte såhär det skulle bli




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-28 16:16



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!

Den bokmärker jag! <3
2023-09-14

  blått nagellack
så fantastiskt bra skrivet! wow. vad extremt duktig du är på att skapa en värld med dina ord. jag ser den framför mig. SNYGGT.
2015-10-28

    landetingenstans
ojojoj. bra.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s