Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten berättelse på vers


Där rullade en druva


Där rullade en druva
på vägen ned mot byn
men höggs snart av en fågel
från sommarblåa skyn

Där flög en snövit duva
av stolthet skön och rak
men sköts av liten gosse
föll ned på stugutak

Där sprang en liten gosse
i soligt sommarland
– då föll en ensam druva
från ovan i hans hand.



9/9 1986




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-28 17:29



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
En söt liten sån.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP