Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

privat

att det gjorde dig så ont

att bli avslöjad...

 

att du trodde jag inte förstår

om jag är tyst...

 

om du någonsin läst mina texter

hade även du förstått 

att man kan bara skrapa sig själv

 

jag har inget behov att ändra dig

du är intressant som du är..

 

 

jag behöver inte fråga när jag vet svaret

 

 

det är bra att du vet

hur förälskelsen skär

 

i fjol var jag också kär

det gick över....

jag gav den ingen makt

att ändra världen

 

all energi kommer från kärlek

kärlek är makt

kan  vända allting upp och ner

 

vad är då hat

energi

 

 vad är tystnad

avståndstagande

 

 vart försvann din vänskap

 

 

och du också rep,,,du kan sova under mitt tak

men inte erkänna att du känner mig..

 vad är du rädd för då....

konstiga människor....

 eller?

 

så här är jag

jag skäms inte

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP