Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 29 januari

Snöblandat kallt regn
faller tungt över husen

blir fönstertårar

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-29 09:52



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
"Fönstertårar", ett så vackert ord.
2015-02-02

  Epione VIP
Fönstertårar så vackert. gillar mycket

2015-01-30

  ULJO
Fint beskrivet, vår dagliga väder
2015-01-29

  RitaBrunner
Men åhhhhhh! Så beskrivande!!!
Toppen!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER