Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att visa medmänslighet


Hälsa på din granne

Hälsa på din granne, en medmänniska
då har du hunnit långt
om alla började hälsa på sina grannar och
visade att jag ser dig
du är viktig och
du betyder nåt för mig
man måste börja någonstans
och det här är ett steg i rätt riktning




Fri vers av Susa
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-29 14:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa