Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig hårt




Kan vi inte bara lägga oss på golvet och lyssna på musik
Se på stjärnorna utanför fönstret

Kan vi inte bara dränka oss i alkoholens lyrik och kyssa varandra hårt

Låt oss rädda varandra från det som gör ont
Låt oss rädda varandra från oss

För jag vill bara andas bredvid dig
Nån jävla gång




Fri vers av Tess74
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-29 20:23



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Bra, en verklighetsflykt vi alla behöver
uppleva då och då.
2015-02-01

  Lars Hedlin
Jäklars bra :) kram
2015-01-30

    Jim Friberg VIP
Den här var inte illa du!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74