Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli stor


Historien om en flicka och hennes kruka


Så vacker den var
den rödbruna randen
Hennes händer vågade
följa och röra den
Den var utan slut
just som leken och drömmen

Varje gång jag passerade
såg jag den lilla
Hon var som sin kruka
beständig och evig

När skall hon bestämma sig?
tänkte jag ofta
En dag hade hon gjort det,
hennes kruka var sönder
knuffad med ursinne
ned från sitt podium

Randen var bruten
och flickan en kvinna.



16/6 2012




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-30 13:52



Bookmark and Share


  Nanna X
då var hon ingen kruka. men det kostar på att krossa, krus och drömmar.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP