Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.3


Om vi vore löv

 

Vi träder in
som färgpraktens alla höstlöv

men lämnas som knoppar
utan hem


 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-30 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mer målande än det ordspråket (vi föds som orginal men dör som kopior - minns ej av vem)..

jag föredrar den här texten..
2015-03-06

  Fredrik P. VIP

Ja, det är väl den bistra sanningen. Men leken och de nya idéerna måste ju också få plats.
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet