Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flickan i Cormatin

Än sjunger man i Cormatin,
om flickan så ljuv och så vän,
hur skenet bedrog,
hennes kunder de dog,
och hon sattes i strikt karantän.




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-30 16:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En limerick med livskunskap
2015-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj här gick det
visst åt pipan
för många...
Men en smal kan
kanske igen den
ljuvt väna fånga!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius