Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyttar min sluttning till en kust i Bretagne


I din kärlek förlägga mitt hjärta

 

Jag reser dit

där ingen närmar sig hastigt

där ingen tar mina händer

och smeker dem ömt

 

Där aldrig någon får finnas

med sin tro vid min sida

fördold i sin skymning

i strandkantens famn

 

Jag reser mig dit

där bara minnena känns

där ingen öppnar sin dörr

där aldrig jorden blir sådd

 

Där finner jag en plats

för min vandring och min strävan

ett fragment utav tiden

som vill stanna hos mig

 

Där lägger jag mitt hopp

över det solblekta sinnet

och flyttar min sluttning

till en kust i Bretagne

 

Där ser jag min älskade

dansa i lusten

teckna min saknad

i strömmarnas glans

 

Jag vill i din kärlek

förlägga mitt hjärta

bestifta den sanning

som ingen tagit till sin.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-30 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint Peter..
2015-01-31

    ej medlem längre
Ord som når fram till alla sinnen.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP