Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandra Bullock dansar i bikini





På tredje våningen händer inte mycket alls
Tv:n står på och surrar sitt bakgrundsljud till ingen nytta
Jag hör livet utanför mitt fönster
Hur det drar förbi mig

Isen har lagt sig på min gata där jag halkar fram
Hör ni hur jag skriker
Och hör du när jag sjunger
We are the nobodies

Kanske skriker jag för tyst
För ingen hör mig längre

Kom och gunga med mig
Jag behöver takten av din kropp längs min
Kanske dansa tryckare till en mörk låt som bara vi förstår

Och där på tv:n dansar Sandra Bullock i bikini
På en reklamkanal




Fri vers av Tess74
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-30 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2015-02-01

  Carina Bendix
Enkel och vardaglig samtidigt som den är komplex och djup.
2015-02-01

    Jim Friberg VIP
"Today I'm dirty and I want to be pretty..."
2015-01-30

  Peter Olausson VIP
bilder ur livet: "kanske skriker jag för tyst/för ingen hör mig längre". Vi är nog många som också gör så - tänk vilken kör om all den längtan kom ut samtidigt!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74