Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du lova mig diamanter?




Jag kommer nog aldrig mer bli kysst
Så där som det kändes
Nån gång för länge sedan

Eller kan du lova mig diamanter?




Fri vers av Tess74
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-30 21:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ stark i känsla
2015-02-01

  Engel
Du behöver inga diamanter.
Du behöver guld.
Det skall fortfarande finnas kvar någonstans om man letar tillräckligt ihärdigt, har jag hört.
Men detta vet du ju redan.
Ibland behöver man ju påstå dumma saker för att göra en poäng. Sådan poesi uppstår bara i samspel.
2015-01-31

    ej medlem längre
Ja, vilka problem.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74