Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungdomskärlek så ljuv. Många år sen. Tack A för minnena du väckte


When the children cry




Dansgolv under fötterna
Mörker och blinkade ljus
Mitt hjärta dunkade så hårt när du la dina armar om mig


Andades jag?
Jag lever ju än

Ditt långa hår i mitt ansikte som jag drömt om så många gånger
Och nu var du är
Så nära mig att jag kände din doft

3 år av kärlekstörstande ung Therese
3 år av drömmar
Och nu var du min, bara min


Jag minns ditt namn än
Brände det på mina läppar så många gånger

When the children cry




Fri vers av Tess74
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-31 01:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-02-01

  Carina Bendix
Ljuva ungdomsdrömmar.:)
2015-02-01

    ej medlem längre
white lion och din axl. när barnen gråter minsann. den är fin. det vet du.
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74