Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklighet

Barnen försöker
hindra de vuxnas snubblande felsteg
mot avgrunden

Men de är egensinniga
lyder inte
och herregud
man kan inte vara överallt
ens om man är tre år




Fri vers av Tommy M
Läst 401 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-31 15:48



Bookmark and Share


  evana
Riktigt bra formulerat!
2015-02-13

  Minkki VIP
jag har ingen lösning, men svävar i läsningen i fråga om syftningen vid "Men de är egensinniga". Och det är lösningen, oavsett om ett kommatecken läggs till eller inte :)
2015-02-07

  Ingrid Trolle
Härlig text.
Om du tvunget
vill ha korrigeringar
så måste jag göra dig
besviken. Texten är
helt underbar och
vittnar om din
humor. :)
2015-02-07

  Connie
Helt underbart! Du gav mig verkligen inspiration med den här texten! Du finns med i ingressen ;)
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M