Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippelslag





Sist jag var lycklig var då
Med dig
För då slog det trippelslag där inne

Sen gjorde du mig olycklig
Trasade sönder mig totalt
Och nu vet jag inte hur jag ska fungera igen





Fri vers av Tess74
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-31 20:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande. Dock personen i fråga kanske inte var värd Dig om denne fått dig må så dåligt? Kram.
2015-02-04

  Lars Hedlin
KRAM
2015-02-01

  Carina Bendix
Igenkännande..
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74