Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det liv mina fantasier styr

 

Så sött smakar din saliv

att alls inte slår

beska skott sina droppar

under svällande slöja

 

Sällan toppas min tunga

av syrlighetens ironi

du stillar roten till

det onda döljer sin lega

 

Instinkten viker sig

aldrig dricker jag mig

otörstig från källan

aldrig suger sinnet

sig mätt av din mjukhet

 

Men ack – så underbart att få

frossa mig förvägen

ur din skål av ljumma bär

att äntligen få återhämta

det liv mina fantasier styr.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP