Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivhugg i bordet försvinner aldrig





Knivhugg i bordet
Genom tårar och trasiga kanaler

Skrik i den tidiga gryningen
Där jag flyr ner i mörka utrymmen

Springer i källarens luft
Väntar på döden där uppe
Men han kommer inte
Han cyklar iväg ut i sommarnatten och lämnar mig där nere
Med hela känslornas hav

Och vad gör jag
När jag somnar med kniven under kudden

Kläderna utspridda på golvet bredvid den tunna madrassen
Väntar på din återkomst som aldrig sker

Är jag fri nu
Från dig
Kan jag andas vidare trots allt det trasiga vi rasat igenom
















Och vad jag hatade dig då!




Fri vers av Tess74
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-31 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka och berörande rader..
2015-02-02

  Lars Hedlin
Stark och berörande i känsla KRAM
2015-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En scen jag känner igen från Barndomslandet! Du berör mitt hjärtas innersta.
2015-02-01

  Peter Olausson VIP
"on the edge" på riktigt - och du gör tydligt hur hat kan födas
2015-02-01

  Carina Bendix
Mycket stark text som berörde mig.
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74