Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glorious day

Glorious day
You said you were here to stay
Glorious day
You kissed me and slowly turned away
Glorious day
Was it all for someone else's sake?
Glorious day
When will you break?




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-01 16:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna :) kram
2015-02-03

    ej medlem längre
fina rim i en bra text..
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana