Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parantavat kyyneleet


Kyynel poskella
kirvelee

Mutta
sielun parantaa

Sitähän
me tarvitaan

Kyyneleet poskella
ovat kuivuneet

Elämän halut
jälleen antaneet

On helpompi jatkaa
tästä eteenpäin

Kiitos kyyneleistä
jonka jälkeen helpottaa

Elämän
halun palauttaa












Fri vers av maija tuori
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 18:06



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Totta
2015-03-08

  Heikki Hellman
On koettu elämässä ja toimii!
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori