Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ångesten rider sönder varenda lem


Mitt landskap av självömkan





Liggandes på golvet
Likt en bebis i fosterställning

Vill kräkas ur mig det som gnager
Det som stormar inne i mig

Jag dör nu tänker jag
Håller för öronen och gungar rytmiskt
Ska det sluta så här

Jag kan inte andas
Vill inte leva så här

Skamfläcken på golvet är jag
Hon som gråter i tystnad
När omvärlden runt omkring bubblan fortsätter leva

Önskar jag kunde avsluta det lilla som finns kvar
Men inte ens det klarar jag av
För jag är så jävla misslyckad i mitt eget landskap av självömkan




Fri vers av Tess74
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-02 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka starka känslor som du beskriver bra!
2015-02-05

  Magica VIP
Vet känslan och ångest är förjävligt, men du är inte misslyckad alls!
Skriv på, en bra ventil, kram!
2015-02-04

  Kaptenlöjtnant
i like the way u work it
2015-02-03

  Kaptenlöjtnant
Du är inte misslyckad.
Du är fantastisk
2015-02-03

  Henrik Krantz
vackert skrivet. dock mycket ledsam text. :/
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74