Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer påminna sveket


2015-1-27


Att vi ens talar om huruvida Judeutrotningen funnits eller ej

Det mina damer och herrar

Är en mörkrets fråga



Att detta perversa dödande skall få ett slut

Det mina damer och herrar

Bör vara vårt mål











Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-03 22:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktig text.
2015-02-04

  bumerang
Naturligtvis har det förekommit.
Inget snack om saken. Det finns ju
Hur mycket bevisning som helst.
T.o.m. Människor fortfarande i livet
Som vittnar.

Att ifrågasätta det ohyggliga
Måste vara tecken på andra
Djupgående psykologiska problem???
Eller???

Eller "om man tänker det tillräckligt
Många gånger så försvinner det
Ohyggliga som man inte orkar ta in"-
Syndromet!!!



2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt