Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det för mycket begärt





Gränsla mig vid köksbordet
Jag vill slingra mina ben runt din höft

Är det för mycket begärt att du ska kyssa andan ur min kropp
Är det för mycket begärt att du ska dränka mig

Jag väntar ju
I takt med mina hjärtslag




Fri vers av Tess74
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-03 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74