Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig rymma för några sekunder





Jag vill fly ut i natten
Landa i snön med dom andra änglarna
Hålla din hand i min
Och rymma från denna värld

Kan vi springa härifrån
Tillsammans du och jag

Låt mig bara lämna en stund
Ta mig sedan tillbaka
Ge mig konstgjord andning
Och låt mig landa i dina armar bara en gång

Var min natt
Min dag
Och solen i mina ögon
För jag har gått bort mig i verkligheten




Fri vers av Tess74
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-03 22:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra som fasen!
2015-02-05

  M M Mannheim VIP
Lite ovanlig poesi från dig. Men bra. Dina ord faller så bra tillsammans och jag njuter av att läsa den.
2015-02-03

  Hon kallar sig poet VIP
ja vad säger man :) närvaro och bra avslut som lindade in det skönt
2015-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74