Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retsticka






Det var länge sen jag kysste dig våt
Men tro inte att jag har glömt hur du smakar
För det sitter på tungspetsen än
Och retas precis som du




Fri vers av Tess74
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-03 23:18



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
sensuell och het på samma gång
2015-02-08

  Lars Hedlin
En härlig känsla där :)
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74