Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rosa moln existerar inte


Fuck me gently





Trasa sönder mig lite med dina händer
Och plåstra inte om mig
För jag vill förblöda i dina armar och känna flodvågen skölja över ditt ansikte




Fri vers av Tess74
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-04 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, vildsint mörkt och sensuellt. Dessa paradoxer..man måste älska dem
2015-02-24

  Lars Hedlin
Wow :) Like it A lot!
2015-02-05

  Valter Örn VIP
Gently?
2015-02-04

    Dan Myrbeck
Stark text!

/Dan the Man
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74