Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjäl icke min bild!


Clowner ler inte





Snitta upp mitt ansikte så jag blir lika vacker som din spegelbild
Jag vill bli din döende fru att älska

Och clowner ler inte när ridån går ner
Men du och jag kan möta mörkret ihop




Fri vers av Tess74
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-04 16:09



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Djup, mörk och stark. Jättebra ritat.
2015-02-11

  Kaptenlöjtnant
har du ritat den bilden.
amazing, love it.
Du är en konstnär
2015-02-05

  Lars Hedlin
Djup som fan..med stickande ton och känsla ..Mästerligt!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74