Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dina blickar

Alla dina blickar
Allt det du sa till mig
din arga blick som
stirrade dig blind på mig
Allt du förstörde
Alla dina ord som du skrek på
till mig
det ska du få ångra
du ska få ångra att du
krossade min värd totalt




Fri vers av Natten24
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-05 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört smärtsamt och starkt
2017-03-26

    ej medlem längre
Nakna starka ord.
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24