Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet som lyser

ett träd som
lyser grönt
som om den
visste att hjärtat
ska hjälpa
den tillbaka
ett liv där träden
ler på riktigt
för en dag lyser
trädet grönt
för att nu mår
så bra av solen
som lyser så starkt
äntligen glittrar
de om det gröna
trädet som som
funnit de bästa
solstrålarna
inom sig




Fri vers (Fri form) av Natten24
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-23 12:28



Bookmark and Share


  Moirin
Grönt träd och glitter känns hoppfullt och vackert.
2020-10-06

  danne //
Fint!
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24