Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar med eldens mörker som jagar mig.

Det bränner att andas,
att fortsätta med livet
när allt man vill är att
göra slut på sitt lidande
att göra slut på det liv
man lever, men inte
vill fortsätta med, för jag
orkar snart inte, med mina
andetag som krossar mig
gång på gång, orkar inte
med eldarna som dansar
runt i min mörka själ
som tar sönder mig gång
på gång, jag vill skrika
jag vill skära sönder hela
den personen som är jag
jag vill inte fortsätta leva
när jag bara dör mer för
varje dag som jag fortsätter
att andas, som jag fortsätter
att vakna till ett nytt liv
jag längtar till jag får sluta
mina ögon, och bara dö
ifrån mitt så kallade
liv som inte jag behöver,
jag behöver styrka, ljus och mod
men det finns inte på mina vägar,
inte alls, inte alls.




Fri vers av Natten24
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-31 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24