Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är här, men livet det tar sönder mig

Hösten håller
På att ta sina
Sista steg
För det här året
Och jag vet inte
Om jag vill uppleva
Ett år till i denna
Sorgliga värd,
November är snart
Här igen, den
Månaden ger mig
Inget hopp, snart
Är december också
Här, den månaden
Som vi alla som har
Upplevt mörker under
Våra år i uppväxten,
Där vi är allra ensammast
Och alldeles för trasiga
Jag vill inte fortsätta trasas
Sönder igen och igen
De enda jag vill är att hoppa
Ifrån livet, för livet har aldrig
Någonsin varit till för mig
När smärtan går innanför
Min hud igen och igen
Jag längtar till denna dagen
Då jag är ovanför molnen
Och kan dansa mig fru från
De mörka liv som jag är ihop
Med igen och igen.




Fri vers (Fri form) av Natten24
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-29 21:23



Bookmark and Share


    Efter10
det är knappt 7 månader till våren.
Bor en i fel land så är det väl så man får tänka kanske men jag håller med i hopplösheten.

Själv lever jag i fullständig förnekelse till detta halvår.

Endå, fint skrivet på något halvargt sätt som kanske bara du förstår.


2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24