Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger att jag inte orkar mer

Jag säger att jag inte orkar mer
och det är allt som är sant

Jag säger att jag inte orkar mer
för min förtvivlan tar sönder mig

Jag säger att jag inte orkar mer
min smärta inuti lever i mig

Jag säger att jag inte orkar mer
och så gråter jag i min ensamhet

Jag säger att jag inte orkar mer
när jag vaknar ännu en dag

Jag säger att jag inte orkar mer
och det är allt som är sant




Fri vers av Natten24
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-05 11:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden säger allt...berör!
2017-03-31

    ej medlem längre
känns igen varm kram
2017-03-26

  Johan-70
Igenkännande.
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24