Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstod varför hon fortfarande ritade huvudfotingar. Nu är allt förändrat...


Hon heter Saga...

Lilla vackra Saga-Lill.
6 år, oskuldsfull strålar
dina ögon världen.

Livet har redan lärt Dig
att avsked kan komma oväntat.
Din mamma dog i en bilolycka,
din pappa bor långt bort.

men

Du är här och nu....
Varje gång jag möter Dig
Vänder du dig mot mig
och säger
- Jag vet vad du heter..

Wanda

Jag möter Kärleken och mitt
hjärta gråter och ler samtidigt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-06 06:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande.
2015-02-21

  Minkki VIP
stort att veta någons namn...
2015-02-10

    ej medlem längre
Den här tycker jag om - innerligt!
2015-02-09

  Connie
Stark berörande, framkallar tårar!
2015-02-07

  L.byström
vackert!
2015-02-07

  aol
Vackert skaldat vänneb
2015-02-07

  Lars Hedlin
En mycket fint text som berör inom :) Kram
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP