Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv inte för att imponera

Leta upp lejonet bortom bergen.

Slå det medvetslöst till marken.

Bryt loss en av klorna och låt den glida in under huden och flå djuret från sitt skinn.

Det kan krävas god anatomisk förmåga.

Förmåga att uthärda kroppen när den ligger där röd på marken.

Sen bär du skinnet över axlarna när du tar dig ner från bergen tillbaka till byn.

Du ställer dig på torget och ropar att du är tillbaka.

Nu är du här för att visa upp för allmän beskådan.

Kungen.

Du måste akta dig för kungen.

Låt dig aldrig bländas av hans smicker.




Fri vers av Robert N
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-08 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N