Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla i varje steg

Skeppsvraken under sanden
växer till skyskrapor
som överskuggar staden.

Blicken blundar till hälften -
en fladdrande stearinljuslåga,
en enfärgad vägg vibrerar
som bergsmassiven

Här finns inga sammanhang.
Inget A eller B
som går till C.

Ögonen fylls
av sörja
från nedsmält
snö.




Fri vers av Robert N
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-03-11 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N