Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje ögonblick

En skatas hackande ljud.
Bildäcken mot asfalten.
Timslånga köer i tunnlarna.
Ljuset är vasst,
genom tunna vita
molnflor

Jag vill omdefiniera mig
i varje ögonblick.
Ett andetag,
sedan nästa.

Cirklarnas diametrar drar jag ihop.
De som sträcker sig över åren
samlas i en punkt.

Svarta grenar i kontrast mot blått
får allt djupare konturer




Fri vers av Robert N
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-09 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N