Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusare

Lite ljusare,
lättare

Vattnet i glaset
har klarnat

Smärtan har lagt
ner sina spetsiga
nålar

Kroppens leder
lägger sig
till rätta

Mina tankar är
vita,
blanka
serveringsbrickor
där solljuset
blixtrar
och fångas
i mina ögon




Fri vers av Robert N
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-05 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N