Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått

Mörkgrått

Grått av silver

Grått av stål

En morgon noll sex fyrtio sju i januari

Grafitgrått
etsar pennspetsen orden

Blågrå gas från bilen

Vitgrått på marken
skiftar till guld

Mot himlen i öst
- askgrått

När jag tittar framåt
- vitt

Och smärtan i kroppen
- svart




Fri vers av Robert N
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-05 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N