Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna på nytt

Fåglar kvittrar
Steg i badrummet
En dörr stänger
igen

Ljuset är blått
Ljuset är ljust brunt
går mot gult
mot träden

Lätt imma på
fönsterglaset

Det knäpper

Knastrar

Knäna viker sig motvilligt

Lite lättare i ryggen

Det är dags att
låta det gamla dö

Vid varje ögonblick
vakna på nytt




Fri vers av Robert N
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-03-07 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert N