Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden och vågorna


Tittar på havet
hur det vredgas
och slår sina vågor mot land
så de splittras mot klipporna

Eller är det kanske vinden som vredgas
och havets vågor som hjälplöst följer med
som rov för vindens vrede?




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 10:28



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Eller också är det klipporna som utdelar en snyting åt påflugna vågor.
2015-02-09

  Ronny Berk
bildrik poesi med diktarjagets frågor väl ställda, ja !
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP