Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofylld funktion




När alkoholen inte längre fyller sin funktion
När hjärtats melodi ändå ekar i mitt huvud
Och jag känner hur ensamheten river sår min bröstkorg

Då är det fan dags att öppna en flaska till
För så här vill jag inte känna
Och så här vill jag inte längre vara

(Ett patetiskt jävla odjur)

Fan vad trasig jag är
Och ingen jävel kan laga mig
Kan du fatta det
Eller har du medicin mot såna som mig?




Fri vers av Tess74
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-08 12:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört!
2015-02-09

  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förmedlade, ja
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74