Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid när det var vi





Jag gick hem i natten
Genom snöfyllda gator och vinden som sprängde mitt huvud

Jag kramade dig innan
Kände din värme mot min hud

Det fanns en tid när det var vi
Men nu är vi bara främlingar som pratar när alkoholen har tagit oss
Och jag kan inte låta bli att tänka hur det hade varit om det var vi ännu




Fri vers av Tess74
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-08 12:42



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Berörande text.
2015-02-11

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-02-09

    Jagbarafinns
wow underbar
2015-02-08

  Ronny Berk
nattlig hemgång med nysnö, som lämnar sina spår inom mig som läsare av ...
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74