Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bestiga berg





Orkeslös
Och trött på ord
Mitt engagemang är på minus


Och att kliva ur sängen är som att bestiga ett berg




Fri vers av Tess74
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-08 20:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland behöver man bara vila och vila .....
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74