Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sträv yta

sten
ytan sträv
mot handen kall

lena kanter mot handen
sten

ytan
ligger fast
när bladet syns

framträder rött mot ytan
den vita




Fri vers av Inez L
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-08 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L